Werkwijze

 • Even kennismaken afbeelding

  Even kennismaken

  Ieder project begint met een ontspannen gesprek onder het genot van een heerlijk, vers kopje koffie. We luisteren naar jouw wensen en geven een daarbij passend advies. Wat jouw idee ook is, wij leveren altijd een goede oplossing en verschillende mogelijkheden.

 • Samenwerkings­­voorstel afbeelding

  Samenwerkings­­voorstel

  Van ons krijg je geen offerte, maar een samenwerkingsvoorstel. Wij werken samen met jou aan een goede oplossing en dat laten we graag zien. Al onze kennis en kunde van internet staat voor je klaar om het beste resultaat te kunnen leveren.

 • Functioneel ontwerp afbeelding

  Functioneel ontwerp

  Wat we gaan doen staat op papier, dus nu is het tijd voor de details. Met een uitgebreid functioneel ontwerp en net zo uitgebreide wireframes proberen we duidelijk te maken wat er moet gebeuren. We leggen de flow en alle functionaliteiten vast, zodat onze ontwikkelaars direct weten wat er te doen valt. Ook kan je op deze manier al in grote lijnen bekijken hoe de site eruit komt te zien.

 • Een mooi sausje afbeelding

  Een mooi sausje

  Als alle elementen zijn uitgedacht en zijn gepositioneerd, gaan we aan de slag om de website er goed uit te laten zien. Wij leveren als tijd moderne en professionele grafische ontwerpen. Natuurlijk is ook jouw mening hier weer van groot belang, dus tijdens het ontwerpproces krijg jij alle ruimte om feedback te geven.

 • Tijd voor de code afbeelding

  Tijd voor de code

  Wanneer bekend is hoe alles eruit moet komen te zien, gaan de ontwikkelaars aan de slag. Zodra de eerste release candidate klaar is, is het tijd om te gaan finetunen. Jij krijgt toegang tot een testomgeving, waar je het project in levende lijve kunt aanschouwen. Hier mag jij weer jouw mening over geven, waarna wij net zo lang gaan finetunen tot jij volledig tevreden bent.

 • Mooie woordjes afbeelding

  Mooie woordjes

  De code is klaar, dus het tijd om de website voor te bereiden om live te gaan. Het is nu jouw beurt om iets te doen: alle teksten, afbeeldingen en andere inhoud mag worden gevuld. We begrijpen dat dit niet altijd even gemakkelijk is, dus we helpen je hiermee graag een handje. Onze uitgebreide documentatie ligt altijd voor je klaar. Kom je er dan nog niet uit, dan kan je ons altijd vragen of we je even een handje willen helpen.

 • Tijd voor een feestje afbeelding

  Tijd voor een feestje

  Alles is gevuld en je bent helemaal tevreden over de site? Mooi zo! Dan is het tijd om live te gaan. We gaan natuurlijk niet klakkeloos de website verhuizen van de testomgeving naar de productieomgeving, maar we testen alles voor de zekerheid nog even een keertje door. Zijn er nog problemen, dan lossen we deze nog op. Daarna verhuizen we naar de productieomgeving en is jouw website beschikbaar voor de hele buitenwereld. Dit is dus het moment om geld te verdienen met jouw website. Maar eerst een glaasje champagne met een stuk taart bij ons op kantoor, natuurlijk.

 • Take it to the next level afbeelding

  Take it to the next level

  We gooien jou niet helemaal in het diepe. Nadat de website live is, helpen wij je graag nog met de rest van de zaken. Wil je hoger komen in zoekmachines, of wil je advies om nóg meer bezoekers te trekken? Dan kan je altijd bij ons terecht, want wij helpen je ook na de lancering graag verder.