Wij begonnen ooit als maatwerk specialisten en het is iets wat we graag doen en, al zeggen we het zelf, erg goed in zijn. Want soms is Magento niet het juiste pakket voor een webshop en WordPress niet het juiste pakket voor een website. Soms is er meer nodig of iets specifieks. Maatwerk is dan de oplossing.

Waarom maatwerk?

Vaak ontstaat de behoefte aan maatwerk doordat jouw bedrijf specifieke eisen stelt. Doordat pakketten zoals Magento en WordPress de meeste voorkomende scenarios dekt, kan het soms tijdrovend, complex of soms onmogelijk zijn om jouw wensen te integreren. Met maatwerk zijn de mogelijkheden echter eindeloos.

HC Designs heeft in al jaren maatwerk development omhelst bij complexe vraagstellingen. In het verleden gebruikten we voornamelijk ons eigen framework, zodat we dicht bij de “inner workings” waren, echter zijn er ondertussen volwassen frameworks opgestaan die nauw aansluiten bij onze werkwijze.

Hierdoor zijn we inmiddels al een tijdje overgestapt op twee van de grootste spelers in de PHP wereld; namelijk Symfony en Laravel. Dit zijn solide en veilige platformen die door grote partijen zoals Spotify, Trivago en National Geographic gebruikt worden.

Een bijkomend voordeel is dat we werken volgens PSR standaarden, wat het makkelijk maakt om samen te werken met externe partijen. Hierdoor kunnen wij zowel grote als kleine applicaties bouwen met de wetenschap dat wij kunnen leunen op de oplossingen en innovaties die de opensource community biedt.

De keuze tussen de Symfony en Laravel bepalen wij op basis van de specifieke wensen van het project, maar uiteraard stellen wij ons flexibel op mocht je een persoonlijke voorkeur hebben.

Voorbeelden van onze Symfony applicaties

  • Imporo CMS
  • Onlineticketshop webshop met complete ERP en voorraad beheer systeem (nog in ontwikkeling)
  • VuurwerkPOS platform inclusief volledig custom CMS en beheerportaal voor webshophouders

Voorbeelden van onze Laravel applicaties

  • Jomari Trading bestelsite met orderbeheer, facturatie en mailing tool
  • All Seasons Banden montage partners account gedeelte
  • Studio Spijker website

Interesse?

Heb je een Symfony of Laravel website of interesse in onze maatwerk diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!