Advertentieplatform voor creatievelingen

Iedereen die goed is met zijn handen en een leuk idee heeft kan terecht op Yealie. Heb je een leuk product gemaakt en wil je het aan de man brengen, dan kan je hier simpelweg een shop openen en het product verkopen.

Social e-commerce platform

Om de voordelen van Yealie over te brengen naar de juiste groepen is een platform ontwikkeld waar bezoekers en ondernemers samenkomen. Het platform is vol van kleine UX features wat ervoor zorgt dat bezoekers met zo min mogelijk clicks de juiste handeling correct kan doen..

Uitgebreide beheermogelijkheden voor Yealie en de shops

Uitgebreid CMS

Ieder aspect van de website is makkelijk te beheren door de webmasters van Yealie. Dit is met dank aan ons eigen Content Management Systeem: Imporo. Op deze manier kan de website zonder tussenkomst van programmeurs aan de wensen van Yealie worden aangepast.

De Ondernemer

Iedere ondernemer met een webwinkel weet dat om online te verkopen, er veel meer zaken bij komen kijken. Al deze zaken worden opgevangen door Yealie waardoor de focus ligt op het verkopen. Met het uitgebreide backoffice systeem kunnen webshop-houders zelf hun volledige catalogus, profiel en orders beheren.

Betalingen via PayPal

Voor Yealie hebben wij een uitgebreid betaalsysteem gemaakt die gekoppeld is met PayPal. De klant betaalt via PayPal rechtstreeks aan de shophouders. De verkoper beschikt dus meteen over zijn/haar geld na een sale.

Een overzichtelijk aanbod

Op Yealie worden alle assortimenten van aangesloten ondernemers gecentraliseerd weergegeven. Elk product dat wordt toegevoegd door een ondernemer wordt gelijk vindbaar op het Yealie platform. Via de zoek en filter opties kunnen bezoekers makkelijk producten vinden.

Favorieten icon

Met de favorieten optie van Yealie zorg je ervoor dat klanten producten makkelijk kunnen terugkijken. Door op het hartjes icoon te klikken wordt het product opgeslagen in een lijst.

Afbeeldingen sneller ingeladen

Door het gebruik van een online opslag service worden afbeeldingen sneller ingeladen dan gebruikelijk. Dit komt doordat de afbeeldingen op meerdere servers verdeeld over de wereld opgeslagen staan.

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive