VuurwerkPOS is de grootste kassa- en webshopleverancier voor vuurwerkwinkels in Nederland. Denk aan grote namen zoals Intratuin, VuurwerkExpert en China Red. HC Designs beheert en ontwikkelt het volledige kassa- en webshopsysteem. Wij zorgen er voor dat het platform wordt verbeterd en blijft draaien tijdens de piekmomenten in de vuurwerkperiode.

Webshop

Uiteraard is het platform voorzien van een modern op-maat-ontwikkeld Content Management System (CMS). Beheerders kunnen via een afgeschermd gedeelte bestellingen, catalogus, inkopen, voorraad en kortingsacties beheren. Van alle gemakken voorzien zoals import/export functionaliteiten. En alles staat in de cloud, dus je kunt overal bij de bedrijfsinformatie. Ook vanaf de mobiel of tablet.

Kassasysteem

De POS in VuurwerkPOS staat voor “Point of Sale”. Dit betekent concreet dat VuurwerkPOS een kassapakket is die de financiële maar ook de administratieve afhandeling van de vuurwerkverkoop in de winkel en webshop afhandelt. VuurwerkPOS levert kant-en-klare kassasystemen die voorzien zijn van zaken zoals een pin koppeling, barcode scanner en kassalade. Daarnaast wordt er een breed scala aan (thermische) printers ondersteund.

Doordat dit rechtstreeks in de cloud draait, zijn er geen dure servers nodig. Daarnaast worden de orders, voorraad en promoties real-time gedeeld met de webshop en kassa’s.

Compleet beheersysteem

Naast een kassasysteem biedt het platform ook mogelijkheden voor een persoonlijke webshop die realtime gekoppeld is aan dezelfde aanbod en voorraad. De webshop kan volledig naar de smaak of huisstijl van de winkeleigenaar worden ingericht.

vpos_admin_login  vpos_admin_art

Supersterke server setup en ultrasnelle performance

Door de hoge piekbezoeken van soms wel 2000+ gelijktijdige bezoekers en 100.000 per bezoekers per dag, die dagelijks zo’n 1.200.000 pageviews genereren, is het belangrijk dat het platform kan blijven draaien onder deze druk. VuurwerkPOS draait op meerdere servers, die de belasting daardoor zonder problemen aan kan. Bovendien is de applicatie voorzien van de nodige performance tweaks, waardoor de servers zo min mogelijk worden belast.

Uitgebreide API

Momenteel is dit nog voor intern gebruik, maar de API is ontwikkeld om te kunnen communiceren met externe applicaties. Denk aan leverancier data, artikel data, leveringen en betaaldiensten. Dit is volledig geautomatiseerd, daardoor is de kans op fouten kleiner en het neemt de winkeleigenaar enorm veel werk uit handen.

symfony_black_01

Symfony Framework

Voor de techniek gebruiken wij het Symfony Framework. Dit is een professionele fundering voor het ontwikkelen van applicaties en zorgt voor een snelle en vooral veilige ontwikkelprocedure. Symfony is een van de frameworks waar HC Designs zich in specialiseert voor het ontwikkelen van maatwerk oplossingen.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?