Webshop voor autocomfort

Total Import is een nieuwe webshop voor auto-onderdelen. Deze webshop heeft een dagelijks groeiend assortiment van verschillende onderdelen en accessoires voor iedere auto. Of je nu in een nieuwe auto rijdt, of een wat oudere auto. Bij Total Import kan je altijd terecht.

Pieter koopman - Total Import

‘Gelijk na het eerste gesprek met HC Designs hadden we een klik en zijn we over gegaan naar een professionele Magento shop. We zijn nu een paar maanden verder en de shop is live, precies zoals wij het in gedachten hadden is de shop uiteindelijk geworden, zonder beperkingen. Super tevreden klant.’
Overzichtelijke categorieën

Zoek het juiste product voor jouw auto

Het eerste wat opvalt als je op de website komt is, behalve de snelheid, de mogelijkheid om te kiezen welke auto je rijdt. Je ziet meteen op de homepage een blok waar je een keuze kan maken. Dit helpt de bezoeker weer om zo snel mogelijk een bestelling te plaatsen.
Zoek het juiste product voor jouw auto

Overzichtelijke categorieën

Voor de beheerder van de website is het mogelijk om het gedrag van de bezoeker te beïnvloeden. Zo zijn er twee categoriepagina’s beschikbaar: een lijstweergave en een zogenoemde gridweergave. Hiermee is het gedrag van de bezoeker en de vindbaarheid van je producten makkelijk te beïnvloeden. Zo biedt de lijstweergave meer details van een product, terwijl de gridweergave enkel een foto, de naam en een prijs toont.

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive