td_case

Voor TegelDepot heeft HC Designs alles uit de kast getrokken. Deze Magento webshop is dan ook voorzien van een legio aan functionaliteiten. Bovendien is het ontwerp volledig op maat ontworpen, inclusief de mobiele en tablet versie.

Product configurator

Magento biedt standaard mogelijkheden voor productbundels en setjes. Maar TegelDepot wou en moest verder vanwege de complexiteit van het aanbod. Zo kun je een badkamer bestellen, maar bijvoorbeeld een keuze voor een ligbad heeft invloed op welke kranen mogelijk zijn. Immers niet alle kranen passen bij elk bad. HC Designs heeft een complexe Magento product configurator gebouwd waar subproducten afhankelijk van elkaar kunnen worden gemaakt binnen een complete set aan producten. En dit alles binnen het beheersysteem van Magento.

Leverancier koppeling

TegelDepot heeft een heel uitgebreid assortiment. Van baden tot tegels, radiatoren en afvoersystemen, kortom alles voor je badkamer en toilet. Dit assortiment wordt beheerd door TegelDepot, maar wordt ook automatisch rechtstreeks aangevuld met voorraad/assortiment lijsten van de leveranciers. Producten worden rechtstreeks geïmporteert met de nodige koppelingen aan productattributen, categorieen, prijzen, afbeeldingen en voorraden. En dit allemaal volledig geautomatiseerd.

Lookbook

Bij een badkamer gaat alles om gevoel. Je wil je prettig voelen en daarom is sfeer en impressie zo belangrijk. Wij hebben een Lookbook functionaliteit geïmplementeerd waardoor bezoekers middels een foto bijbehorende producten kunnen bestellen.

ERP koppeling

Vanwege de complexiteit van voorraad, voorraadlocaties en leveringen moest er een systeem komen wat goed kan communiceren met de webshop, leveranciers en financiële administratie. Wij hebben met succes een ERP systeem geïntegreerd in de webshop en dit vervolgens gekoppeld aan leverancier voorraden.

Dropshipping

In deze Magento webshop is het mogelijk om orders rechtstreeks door te sturen naar de leveranciers na controleren van betalingen. In dit dropshipping proces worden er aparte statussen bijgehouden, waardoor de verkoopafdeling op de hoogte is van de order.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?