StudioSpijker vertaalt de wensen van opdrachtgevers in beeld en typografie. StudioSpijker is het ontwerpbureau van Ilse Spijker en heeft een mooi kantoor in de Visserstraat in Groningen. Ilse werkt voor vele opdrachtgevers en kan ook als grafisch adviseur ingeschakeld worden om samen met haar klant een passende communicatiemiddel te bedenken.

Ilse Spijker heeft haar eigen ontwerp bij ons aangeleverd en aangezien wij ook samenwerken met designers dus ook ontwerpen van andere designers doorvoeren hebben wij het ontwerp gebruikt om een fantastische website te bouwen.

Wij hebben de website van Ilse Spijker gebouwd met het populaire Laravel framework en laten functioneren met ons eigen Content Management System Imporo. Imporo is 100% zoekmachinevriendelijk, zeer gebruiksvriendelijk en is uitbreidbaar met vele modules, eventueel geheel op maat ontwikkeld. Standaard heeft Imporo al vele modules en is het dus niet nodig om het wiel nogmaals uit te vinden.
De website van StudioSpijker beschikt over een mooie volle portfolio. Wanneer in Imporo nieuwe portfolio items worden toegevoegd en deze gekoppeld is aan een categorie dan komt deze op de portfolio pagina te staan. Wanneer een bezoeker op de categorie klikt dan worden de items bij de behorende categorie met een mooi effect ingeladen.