sig_case_detail

Signalwave is gespecialiseerd in het leveren van high-end accesoires voor je netwerk. Denk aan antennes, kabels en bevestiginsmaterialen.


Magento met template

Voor Signalwave heeft HC Designs een nieuwe Magento webshop ontwikkeld. De webshop bevat alle standaard Magento voorzieningen zoals een zoekmachine vriendelijke webshop, betaalmogelijkheden zoals iDeal, Credit Card en AfterPay en een uitgebreid orderafhandelsysteem.

Het ontwerp van Signalwave komt uit een bestaande template/sjabloon. Wij hebben het ontwerp geconfigureerd naar de wensen van de opdrachtgever. Het voordeel van een template is dat het minder ontwikkeltijd kost, zonder in te leveren op kwaliteit. Daar tegenover moet je soms concessies doen op het vlak van functionaliteit en mogelijke conflicten met modules.


Hulp bieden aan de bezoekers

Signalwave had de wens om de bezoekers een handje te helpen door een aantal stappen te doorlopen. Wij hebben een ‘productwizard’ ontwikkeld waarmee de bezoeker in vier stappen een compleet product hebben. Alle geselecteerde producten komen vervolgens rechts van de ‘productwizard’ te staan en kunnen met één klik op de knop aan de winkelwagen worden toegevoegd. Door het gebruik van een wizard, voorkom je dat de bezoeker onderdelen vergeet.

Eenvoudig bundels samenstellen

Wij hebben de bundel producten zo gemaakt dat het voor de bezoeker van de website een fluitje van een cent is om een bundel aan te schaffen. De klant heeft de mogelijkheid om twee aansluitconnectoren te kiezen, een type kabel, de lengte van de kabel en de klant kan er voor kiezen om de kabel te certificeren. Wanneer de bezoeker iets wijzigt wordt de prijs direct geüpdatet zodat de bezoeker direct kan zien wat de totale prijs is van de geselecteerde producten.