Sinds 2010 is ParfumCenter dankzij Magento en HC Designs de plek om snel en makkelijk parfum en huidverzorgingsproducten te bestellen. Het gebruiksvriendelijke overzicht in de webwinkel heeft extra aandacht gekregen voor het vinden van de juiste geurtjes en crèmes.

ParfumCenter heeft een responsive ontwerp. Dit houdt in dat de website een andere weergave heeft voor telefoons en tablets. Dankzij een uitgedacht ontwerp voor smartphones is er niet alleen maar meer succes geboekt, maar wordt elke bezoeker ongeacht vanaf welk apparaat correct geholpen.

EEN VAN DE BEST GEWAARDEERDE PARFUMWINKELS VAN NEDERLAND

ParfumCenter wordt dagelijks gewaardeerd door haar bezoekers. De website scoort met ruim 10.000 beoordelingen een 9,4 uit 10 voor haar service, levertijd en natuurlijk ook de website.

Aanpassingen mobiele website

Eind mei 2017 is de nieuwe aangepast mobiele website van ParfumCenter gelanceerd. Tijdens deze aanpassingen is er veel gebeurd. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er blokken op de homepage worden getoond met de categorieën van ParfumCenter en hebben wij nog veel meer wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot de gebruikersvriendelijkheid van de website. Enkele wijzigingen lichten wij hieronder uitgebreid toe.

One Step Checkout

ParfumCenter maakt gebruik van de populaire One Step Checkout systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de klanten makkelijk en snel kunnen afrekenen op de website. Het gebruik van een One Step Checkout systeem biedt verscheidene voordelen. Uit onderzoek is gebleken dat het zeker één vijfde tot meer aankopen leidt. Verder bespaard het tijd voor de bezoeker en ziet de bezoeker van de website direct al zijn of haar gegevens op één pagina.

Navigatie op een mobiel apparaat

Het menu op de mobiele versie op de nieuwe redesign van ParfumCenter hebben wij simpel gehouden. Wanneer de bezoeker ervoor kiest om het menu via de zo geheten ‘hamburger button’ opent dan schuift het menu met een effect naar binnen. Hier krijgt de bezoeker een lijst te zien met links naar de categorieën en pagina’s die op dat moment beschikbaar zijn.

Verfijnen op merk

Wij hebben voor de mobiele versie van de website de filters zo gemaakt dat het makkelijk te bedienen is op elk willekeurig apparaat. Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld op merken te filteren dan komt er net als bij het menu het scherm met een effect in beeld. Vervolgens zie je alle letters van het alfabet met de eerste letter van het merk. Mocht er geen merk met een bepaalde letter beschikbaar zijn dan wordt deze lichter gekleurd om aan te geven dat er geen keuze gemaakt kan worden voor die letter.

Verfijnen op parfumtype, inhoud en prijs

Ook is er een mogelijkheid om te verfijnen op de type van de parfum, inhoud en de prijs van het product. Zo vindt de bezoeker van de websites beter waar hij of zij naar op zoek is.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive