Sinds 2010 is ParfumCenter dankzij Magento en HC Designs de plek om snel en makkelijk parfum en huidverzorgingsproducten te bestellen. Het gebruiksvriendelijke overzicht in de webwinkel heeft extra aandacht gekregen voor het vinden van de juiste geurtjes en crèmes.

ParfumCenter heeft een responsive ontwerp. Dit houdt in dat de website een andere weergave heeft voor telefoons en tablets. Dankzij een uitgedacht ontwerp voor smartphones is er niet alleen maar meer succes geboekt, maar wordt elke bezoeker ongeacht vanaf welk apparaat correct geholpen.

EEN VAN DE BEST GEWAARDE PARFUMWINKELS VAN NEDERLAND

ParfumCenter wordt dagelijks gewaardeerd door haar bezoekers. De website scoort met ruim 10.000 beoordelingen een 9,4 uit 10 voor haar service, levertijd en natuurlijk ook de website.

Facebook Like & Win

Om ParfumCenter nog bekender te maken, hebben we een Like & Win-applicatie ontwikkeld. Het concept is simpel: like ParfumCenter op Facebook en maak kans op geweldige prijzen. We hebben gezien dat in de beginfase het aantal likes al snel steeg en tot op de dag van vandaag groeit het aantal likes nog steeds.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
HA Juweliers screenshot

HA Juweliers

Design + Magento + Responsive
VuurwerkPOS screenshot

VuurwerkPOS

Maatwerk + Onderhoud + Symfony
VisionToys screenshot

VisionToys

Design + Magento