Honderden mensen bestellen dagelijks concerttickets bij Onlineticketshop.nl

Al de nodige jaren zetten wij ons in als technisch partner van Onlineticketshop. Wij werken met de eigenaren van Onlineticketshop eraan om iedere dag weer de beste ervaring te bieden aan de bezoekers van de website. Conversie staat centraal en we zorgen ervoor dat het beheer van de website zo makkelijk mogelijk is, zodat binnengekomen orders zo snel mogelijk worden klaar gemaakt.

Automatisch gevulde teksten

Doordat er enorm veel aanbod is bij Onlineticketshop maakt de website gebruik van Automatisch gevulde teksten. Dit houdt in dat wanneer er geen tekst wordt geschreven door de Medewerkers van Onlineticketshop, er een automatische tekst wordt getoond. Zo hoeven de eigenaren van Onlineticketshop niet voor ieder concert of evenement een aparte tekst te schrijven.

Een uitgebreide backend

ERP Systeem

Voor onlineticketshop is er gebruik gemaakt van een ERP systeem, Met een ERP systeem kun je alle afhandelingen van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem beheren.

In- en verkooporders

met het gebruik van aparte pagina’s voor in- en verkooporders krijg je een duidelijke en informatief overzicht waarin je kan zien welke tickets er worden ingekocht of juist zijn verkocht. Ook kun je zien voor wie en wanneer de tickets zijn.

Rapporten

Met het gebruik van rapporten kan het team van Onlineticketshop heel veel verschillende statistieken inzien. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zien hoeveel orders er die dag binnen zijn gehaald maar ook hoeveel geld daarmee is verdiend.

Backorders

Als er van een bepaald concert geen voorraad meer is, maar er toch een bestelling van binnenkomt wordt er gebruik gemaakt van backorders. In het systeem is dan te zien dat er bijvoorbeeld 1 kaart te kort is, deze wordt dan opnieuw besteld.

Ticketalert e-mail nieuwsbrief

Wanneer een ticket is uitverkocht op de website van Onlineticketshop, kun je je aanmelden voor een ticket alert e-mail. Dit houd in dat je een e-mail ontvangt zodra er weer tickets beschikbaar zijn voor het concert of evenement waar je heen wilt.

Kies je eigen plaats

Voor Onlineticketshop hebben we een module gemaakt waarmee je tot op het vak nauwkeurig je eigen zit/sta plaats kunt kiezen. Zo ben je altijd verzekerd van een eigen plek naar je eigen wensen.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive