Klarenbeek Vuurwerk is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is in het verkopen van vuurwerk aan consumenten. Klarenbeek Vuurwerk is in al deze jaren uitgegroeid tot één van de grootste vuurwerkwinkels van Amsterdam en omstreken. Aangezien zij een goede naam hebben opgebouwd komen ook mensen uit andere steden graag naar de winkel.
De wens van Klarenbeek Vuurwerk was een professionele webshop met strakke uitstraling. Wij hebben voor de klant een nieuw ontwerp gemaakt dat zorgt voor een goede gebruikerservaring. Aangezien de nieuwe webshop van Klarenbeek Vuurwerk volledig responsive is kan de gebruiker ook gemakkelijk zijn of haar vuurwerk bestellen via een handheld apparaat.

De nieuwe webshop van Klarenbeek Vuurwerk draait op VuurwerkPOS, een systeem dat draait op het populaire Symfony framework. Naast het nieuwe ontwerp voor de webshop hebben wij enkele maatwerk modules geschreven zodat alle wensen van de klant vervult zijn.

De klanten van Klarenbeek Vuurwerk kunnen eind 2017 een bestelling plaatsen op de nieuwe website.

Op de productpagina van de website Vuurwerkkopen.nl hebben wij gekozen voor een overzichtelijk ontwerp. Links zie je een foto van het product met daaronder een video van het desbetreffende product. Aan de rechterkant van het scherm zie je de titel van het product met het productnummer en de omschrijving.

Wij hebben onder de omschrijving van het product ervoor gekozen om labels met zoekwoorden te plaatsen van het desbetreffende product om de bezoeker van de website duidelijk te maken om wat voor soort vuurwerk het hier gaat. Hierbij kun je denken aan een label met de tekst ‘Harde knallen’. De labels zijn via het content management systeem volledig naar eigen wens aan te passen. Wij hebben de module zo geschreven dat de klant de mogelijkheid heeft om eenvoudig afwijkende labels toe te voegen aan een product.

Wanneer de bezoeker van de website zijn of haar keuze heeft gemaakt dan krijgt de bezoeker de mogelijkheid om alle producten te bekijken op de winkelwagen pagina. Op deze pagina ziet de bezoeker een duidelijk overzicht met alle producten die de bezoekers geselecteerd heeft om te bestellen via de webshop.

De bezoeker ziet per product alle details. Verder is ervoor gekozen om de knoppen duidelijk naar voren te laten komen. Zo zien de bezoekers direct waar ze kunnen klikken om een wijziging door te voeren of om een bestelling te plaatsen op de website.