Kisuma Chemicals produceert synthetish magnesiumhoudende producten in Veendam en levert deze, vanuit voorraad, over de hele wereld. Kisuma is een dochterbedrijf van het Japanse Kyowa Chemical Industry dat ook fabrieken en kantoren heeft in Amerika, China en Singapore.

Kisuma Chemicals klopte bij ons aan en vertelde ons dat zij momenteel enkel een informatie website hadden en dat ze graag een webshop wilden laten ontwikkelen in het nieuwste Magento 2 framework. Aangezien wij geen uitdagingen uit de weg gaan hebben wij deze uitdaging geaccepteerd.

De wens was dat de webshop goed aan zou sluiten op het uiterlijk van de huidige website. Wij hebben de wensen met de klant besproken en hebben al onze ontwikkelingen afgestemd op de wensen van de klant.

Voor Kisuma Chemicals hebben wij Magento 2 ingezet waarbij wij een stukje maatwerk in de checkout hebben ingebouwd. Kisuma levert over de hele wereld maar voor sommige landen wordt er door de accountmanager van de organisatie contact opgenomen.

Voor deze landen heeft de checkout net even een andere flow. Ook zijn er velden aangepast zodat de checkout beter aan de wensen van Kisuma voldoen.

Mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Uit statistieken blijkt ook dat doorgaans meer dan de helft van de bezoekers de webshop met een mobiele apparaat bezoeken. Vanzelfsprekend ontwikkelen wij webshops dan ook standaard voor mobiel als voor desktop.

Kisuma heeft nu een design dat volledig responsive is, hetgeen betekent dat de design automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat.