De lang gekoesterde wens voor een professionele webwinkel is met dit uniek eigen ontwerp realiteit geworden. Een medisch en betrouwbaar ontwerp passend voor het assortiment.

Een discreet responsive ontwerp met een overzichtelijke structuur. Snel en gemakkelijk in omgang op welk apparaat dan zodat elk product altijd snel te bestellen is.

member1

Blijf ontwikkelen met een SLA abonnement

De visie van Kamagra is een lang traject. De weg naar succes wordt nu door beide partijen bewandeld op basis van onze Service Level Agreement mogelijkheden. Vastgestelde capaciteit, communicatiekanalen en kwaliteit om de voortgang naar succes te waarborgen.

Product- en voorraadbeheer

Door de hoge frequentie aan bestellingen is de huidige product- en voorraadbeheer geoptimaliseerd. Dit is de voorbereiding geweest van de visie voor een multishop structuur ter vervanging van de huidige losstaande Magento webwinkels. Dankzij de flexibiliteit van Magento en de zekerheid van SLA wordt deze weg naar de gewenste situatie geleidelijk aan behaald. Ondertussen wordt er gekeken naar aanvullende oplossingen om de voorraad en verzending vergemakkelijken.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive