Jomari Trading is een handelsonderneming dat zich richt op Business-to-Business, of met andere woorden: op het verkopen van producten aan bedrijven. Jomari Trading richt voornamelijk op het verkopen van parfum en cosmetica in grote hoeveelheden.

Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen hebben zij aan ons gevraagd een systeem te ontwikkelen waarmee de inkomende orders makkelijk af te handelen zijn.

Laravel + Vue.js

Jomari Trading maakt gebruik van het populaire Laravel framework samen met het populaire JavaScript framework Vue.js. Door het gebruik van Laravel en Vue.js worden de mooiste effecten met de beste technieken toegepast.

Productlijsten beheren en importeren

Productlijsten kunnen gemakkelijk aangemaakt worden in het systeem. Zo kan er ook een geldigheidsdatum opgegeven worden met een periode wanneer de producten gekocht kunnen worden. Ook is het mogelijk om de productlijsten te koppelen aan een klantgroep.

Productlijsten importeren

Wanneer Jomari Trading een nieuwe productlijst wil toevoegen kan het een CSV bestand uploaden. Een CSV (Kommagescheiden bestand) kan eenvoudig aangemaakt worden in bijvoorbeeld Microsoft Excel of in Google Spreadsheets. Hierdoor is het beheren van productlijsten buiten het systeem om ook mogelijk.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen als klant van Jomari Trading was nog nooit zo makkelijk. Wanneer een klant van Jomari Trading inlogt in het systeem ziet men een lijst met de producten die bestelbaar zijn voor de klant. De klant krijgt een duidelijk en snel overzicht met details (merk, type, SKU, prijs een voorraad) van alle producten.

Bij het opgeven van het aantal producten dat de klant wil bestellen wordt deze direct in de winkelwagen geplaatst en wordt dit on the fly geüpdatet

Producten zoeken

Als een klant weet waar hij of zij naar opzoek is kan men ervoor kiezen om gebruik te maken van het zoekformulier. Door middel van Vue.js hebben wij ervoor gezorgd dat deze zeer gebruiksvriendelijk is en het dus alle gemakken met zich mee brengt. Zodra je op een product wilt zoeken worden direct de resultaten in een lijst getoond.

Afhandeling en facturatie

Wanneer een order geplaatst is heeft Jomari Trading de mogelijkheid om de bestelling te accepteren of te annuleren. Ook kan Jomari Trading direct de order printen en heeft het de mogelijkheid om na het afronden van de order de bijbehorende factuur te downloaden.

Klanten en klantgroepen

Jomari Trading heeft de mogelijkheid om klanten te beheren en om klantgroepen te beheren. Dit heeft als voordeel dat Jomari Trading voor elke groep klanten een eigen lijst met producten samen kan stellen.