Specialisatie

HA Juweliers is gespecialiseerd in hoge kwaliteit sieradenmerken en horloges. De juwelierszaak in Haren (Groningen) wordt gerund door juweliers Johan Leyendijk en Harold Mulder.

Nieuwe hoogtes

HA Juweliers kwam bij HC Designs om de huidige webshop naar nieuwe hoogtes te brengen. Er was al een Magento webshop, maar deze voldeed niet meer aan de eisen en was verouderd.

De uitdaging

Wij zijn de uitdaging aangegaan en het resultaat mag er wezen. Een nieuwe Magento webshop met de laatste updates tbv beveiliging, performance en schaalbaarheid. Er is een nieuw ontwerp gekomen met als uitgangspunt mobiele apparaten. Alle iPhones, iPads en Android apparaten zouden de beste ervaring moeten krijgen. Naast usability is het nieuwe ontwerp natuurlijk ook helemaal van deze tijd. Fris en duidelijk met een gebruiksvriendelijke indeling. Bekijk het resultaat snel op www.ha-juweliers.nl.

Updaten?

Bij de update is er geen data verloren gegaan en ook de zoekresultaten zijn allemaal intact gebleven. Ook interesse in onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.