Enorm van Driel is een webshop met drie fysieke winkels in Amsterdam, Almere en in Weesp waar men allerlei verschillende bouwmaterialen en gereedschappen online kan bestellen. Het bedrijf verkoopt voornamelijk A-merk producten tegen scherpe prijzen. Enorm van Driel is van al deze A‑merken een officiële dealer en kunnen zo garanderen dat ze de beste service en garantieafhandelingen kunnen bieden.
Enorm van Driel wou graag een webshop zodat bezoekers makkelijk bouwmaterialen en gereedschap zou kunnen bestellen. De website moest duidelijk en overzichtelijk zijn en dat is wat ons betreft goed gelukt.

Voor Enorm van Driel hebben wij een ontwerp gemaakt dat rustig oogt. Wij hebben ervoor gezorgd dat het ontwerp perfect functioneert met het Magento systeem. Hiermee kan de klant de website eenvoudig beheren in een professionele omgeving.

Koppeling met dge

dge of ook wel ‘data group europe bv’ genoemd is een bedrijf dat zich sinds 1991 actief bezig houdt met het ontwikkelen van het software programma dgeDetailhandel en een artikeldatabase dgeDataretail voor de detail- en groothandel in de ijzerwaren, gereedschappen, dhz, tuin en dier branche.

Aangezien Enorm van Driel het systeem van dge als kassasysteem gebruikt wil Enorm van Driel graag dat de voorraad uit de winkel gesynchroniseerd wordt met de producten die op de webshop staan. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze koppeling feilloos verloopt.

Fysieke winkels

Enorm van Driel heeft naast de webshop momenteel ook drie fysieke winkels. Ze hebben een winkel in Almere, Amsterdam en een winkel in Weesp. Zo kunnen klanten die een bestelling plaatsen op de website niet enkel de bestelling laten bezorgen maar kunnen ze ook hun bestelling afhalen in één van de drie fysieke winkels.

Zoals hierboven beschreven is het kassasysteem van Enorm van Driel gekoppeld met dge en heeft de webshop van Enorm van Driel ook een koppeling met dge waarmee alle data kan worden gesynchroniseerd.