Koop en verkoop jouw tickets

Budgetticket en haar zuster Onlineticketshop geven jou de kans om alsnog aan kaartjes voor een concert te komen, ook al is het concert uitverkocht. Of heb je een kaartje over? Ook dan kan je terecht bij Budgetticket.

Wij helpen je met google Analytics

De tickets verkopen zichzelf helaas niet. Iedere dag weer moet er worden gevochten om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines te komen. Budgetticket is dusdanig geoptimaliseerd dat alle informatie van een ticket direct in Google al te bekijken is. Dit verlaagt het bouncepercentage en zorgt voor een hogere conversieratio.

Goed bereikbaar vanaf elk apparaat

Desktop & tablet
Ongeacht hoe groot het scherm is, is Budgetticket altijd goed bereikbaar met een overzichtelijke weergave. Het ontwerp heeft extra aandacht gekregen voor optimale weergave op tablets zonder in te leveren op leesbaarheid en bruikbaarheid van menu elementen.

Mobiele versie
Voor de mobiele versie hebben we extra aandacht besteed aan een geoptimaliseerd afreken proces. De koppeling met iDeal zorgt ervoor dat je kan afrekenen met alle banken. De navigatie hebben we zo simpel mogelijk gehouden: zoek, bestel en klaar. Zo weinig mogelijk stappen en zo veel mogelijk gebruiksgemak.

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive