Internationale Magento webshop

Axon Medchem was opzoek naar een technische & professionele partner die hun online verkopen over de grens konden trekken en met name de Verenigde Staten. Het team van HC Designs is deze uitdaging aangegaan. Met een op maat gemaakte website en een specifieke Magento configuratie kan Axon Medchem nu internationaal verkopen met meerdere valuta en verschillende bankrekeningen.

Herken de bezoeker voor de juiste website en valuta

Met de Geo locatie module van Axon Medchem worden klanten direct naar de juiste website geleid. Zo weten we zeker dat de bezoeker het juiste assortiment, informatie, prijzen en ook de juiste valuta bij deze prijzen voorgeschoteld krijgt.

Een website op maat gemaakt

De website van Axon Medchem is compleet op maat gemaakt, Dit betekent dat het heel veel verschillende eigenschappen heeft die de standaard webshop vaak niet bevat. Zo hebben ze bijvoorbeeld een quick order functie waarmee je in zo weinig mogelijk stappen een order kan plaatsen. Ook hebben wij zelf een Magento module geschreven om producten op datum & alfabet te groepen en sorteren.

Betaaldiensten

Axon Medchem bestaat uit twee losse bedrijven: USA branch en Europe branch. Beide hebben dezelfde site of lijkt dat alleen maar zo? Ze hebben dezelfde site, maar betalingen gaan in verschillende bankaccounts, maar wel bij 1 dezelfde payment provider. Samen met het team van BrainTree hebben we een configuratie neer kunnen zetten die dit voor Axon kon regelen.

Branche gerelateerde zoekmethodes

Eerlijk is eerlijk, de standaard zoekfunctionaliteit van Magento komt snel tekort. Vooral als je specifieke eisen hebt voor relevantie van zoekresultaten. Voor Axon Medchem hebben wij een configuratie neergezet waarmee de beheerder zelf kan aangeven welke eigenschappen en teksten de resultaten kunnen beïnvloeden. Axon heeft een breed assortiment met verschillende eigenschappen. Voor ons lijken ze allemaal op elkaar, maar de doelgroep weet precies waar ze naar op zoek zijn. En met deze zoekopties vinden bezoekers sneller het product waar ze naar opzoek zijn.

Ook een professionele webshop door HC Designs laten ontwikkelen?

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive