Webshop op maat voor alle banden

All Seasons Banden is dé online webshop voor alle seizoenen banden. Met het wisselvallige weer in Nederland komt te vaak voor dat we in de ochtend op een koud wegdek met zomerbanden rijden. Of dat we al op winterbanden rijden terwijl de strenge winter maar uitblijft. All Seasons Banden biedt de oplossing! Met 326 aanvullende informatie bestanden, dient de webshop ook als kennisbank.

Automatische prijsbepaling

Om de hevige concurrentie bij te kunnen benen hebben we iets uniek ontwikkeld: automatische prijsbepaling. Op deze manier kan All Seasons Banden altijd een van de goedkoopste aanbieders blijven. Zonder tussenkomst van de beheerder.

Webshop volledig op maat

De webshop is volledig op maat gemaakt, zodat het mogelijk is om de ruim 20.000 banden op de juiste manier te tonen. Het gebruiksvriendelijk en snel tonen van deze banden is voor ons een aardige uitdaging geweest, maar het resultaat mag er, al zeggen we het zelf, best wezen.

Snelheidsoptimalisatie

Het doorzoeken van de 20.000 banden in de webshop vraagt om een doordachte structuur en een goede opbouw van de webshop. Omdat het assortiment dagelijks blijft groeien, zijn wij constant bezig om de snelheid van de webshop te optimaliseren.

Zoekmachineoptimalisatie

Van het begin af aan hebben we al rekening gehouden met zoekmachines. Van zoekmachine-vriendelijke URLs tot geoptimaliseerde teksten, alles hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat deze website hoog in zoekmachines komt te staan.

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Klarenbeek vuurwerk screenshot

Klarenbeek vuurwerk

Design + Maatwerk + Responsive + Symfony
Jomari Trading screenshot

Jomari Trading

Laravel + Maatwerk + Responsive
Vloer en Gordijn screenshot

Vloer en Gordijn

Design + Maatwerk + Magento + Responsive