Magento specialist Groningen

HC Designs & Magento

Magento is de open source webwinkel platform die in Nederland toe doet! Eén van de meest gebruikte webwinkel door de eenvoud met: uitbreidingen, vindbaarheid, beheer en schaalbaarheid. HC Designs heeft alle kennis en ervaring om samen jouw perfecte Magento webwinkel te realiseren.

Zie ons als jouw partner

Jouw kennis over je handel en onze kennis over Magento vormen samen de perfecte combinatie voor een succesvolle webwinkel.

Expertise & ervaring

Met onze expertise en ervaring helpen wij jou aan een webwinkel die bij jou past. Al moeten wij de code van Magento aanpassen.

Maatwerk Design

Wij maken het ontwerp voor de desktop en mobiel op maat zodat jij je nog meer kunt onderscheiden.

Resultaatgericht

Een webshop moet omzet genereren. Zoveel mogelijk bezoekers moeten uiteindelijk een bestelling plaatsen. HC Designs zorgt voor de best mogelijke conversie.

Full service

Op al je vragen, wensen en ideeën van ontwikkeling tot en met marketing kunnen wij je helpen met passende oplossingen.

Module kennis & Maatwerk

De opties om uit te breiden zijn ontelbaar en we helpen je graag met passende modules. Zijn ze er niet dan is maatwerk altijd mogelijk.

Performance

Standaard leveren we jou een geoptimaliseerde omgeving voor je Magento webwinkel. Dus geniet direct van betere prestaties.

SLA & Monitoring

Overtuigd van onze kennis en expertise maar graag gecombineerd met garantie? Wij leveren passende SLA en monitoring oplossingen.

Laat ons je overtuigen van onze prijs-kwaliteitverhouding

ParfumCenter screenshot

ParfumCenter

  • Design
  • Magento
  • Responsive
Case bekijken

Waarom Magento?

Met Magento heb jij controle en niet andersom. De vrijheid en gemak die Magento biedt is de reden waarom het zo populair is in combinatie met een deskundige partij als ons. Magento is speciaal ontwikkelt voor online verkopen en dat merk je in de mogelijkheden.

Open Source

Een zelfstandige ondernemer wordt je wanneer je webwinkel ook van jezelf is. Met open source bent je onafhankelijk en niet gebonden aan gehuurde oplossingen, dus geen licentiekosten.

Compleet & gebruiksklaar

Wij denken en leveren jou een totaaloplossing. Alle onderdelen voor het realiseren van een professionele online verkoop zijn aanwezig om direct te starten.

Techniek & updates

Je hebt altijd de optie om je webwinkel te upgraden met nieuwe modules en updates. Magento heeft een zeer grote community met oplossingen voor al je wensen.

Mobiel & Tablet

Een aangepast en professionele weergave van je Magento webwinkel op mobiel en tablet is een ‘must have’. Wij helpen je met de vertoningen voor het beste resultaat.

Multishop & Meertalig

Dankzij de flexibiliteit van Magento kan je makkelijk uitbreiden met extra talen. Je kan ook kiezen voor een multishop met een centraal beheer voor een grotere online aanwezigheid.

Geschikt voor B2C & B2B

Je kan makkelijk richten op één of beide groepen in jouw branche(s). Magento biedt alle opties om online aankopen voor en door beide groepen professioneel te verwerken.

Schaalbaar uitbreidbaar

Je geniet van de grootste flexibiliteit die een webwinkel jou kan bieden. Wenselijke uitbreidingen kan je op elk niveau en plek toepassen in een Magento webwinkel.

SEO

Het systeem is ontwikkelt voor online verkopen. Magento biedt standaard veel SEO mogelijkheden en staat je ook niet in de weg voor gevorderde marketing uitbreidingen.

Backoffice koppelingen

Beperk je Magento webwinkel niet alleen voor je online verkopen. Bespaar tijd en geld door je Magento ook te koppelen met je boekhouding of voorraadbeheer voor meer efficiency.

Meer weten?

Ik heb nog geen webshop

Sparringspartner

Wil je geen halve maatregelen nemen maar serieus starten met je online business? Wij sparren en denken met je mee om je webwinkel idee vorm te geven. Is Magento wel de juiste keuze? Zet je wensen tegenover onze kennis van Magento en het wordt snel duidelijk.

Verwachtingen

Met alleen een basisinstallatie kom je niet ver. Magento is ontwikkeld voor online verkopen maar met wereldwijde toepasbaarheid. Om je verwachtingen waar te maken moet de invulling van Magento goed worden uitgedacht en aangepast naar de Nederlandse markt.

Ontwikkelen & beginnen

Met een duidelijke werkwijze ontwikkelen en maken wij je Magento klaar voor gebruik. Bij oplevering begint wel het volgende avontuur namelijk, positie veroveren op het internet. Uiteraard kunnen we jou hier ook in helpen en informeren over alle mogelijkheden.

Ik heb een webshop, maar geen Magento

Wel of niet ovestappen?

Overstappen moet je doen om de juiste redenen. Misschien is het wel verstandiger om te optimaliseren. Graag denken en sparren we met je mee naar de juiste redenen. Hebben we de juiste redenen, dan volgt de volgende vraag, hoe maken we je webwinkel beter in Magento?

Import begeleiding

Bij een overstap worden wij je tolk en adviseur tussen je huidige webwinkel en de nieuwe Magento webwinkel. Elk systeem hanteert zijn eigen functies, indeling en database. Als alles in kaart is gebracht kan een snelle overstap naar Magento worden gemaakt.

Behoud van vindbaarheid

Waar je oude webwinkel eindigt begint je nieuwe Magento webwinkel. Wij zorgen er voor dat je niet opnieuw alles hoeft op te bouwen voor je vindbaarheid op het internet. Sterker nog, SEO is vaak beter toe te passen met Magento.

Ik heb al een Magento webshop

Kan het beter

Met steun van onze kennis en ervaring kunnen we samen jou Magento webwinkel eens flink onder de loep nemen. Om te weten waar we het beste kunnen optimaliseren kunnen we de oude maar ook je huidige verkeer monitoren en analyseren.

Conversie & volume

Door je conversie percentage en marketing volume in kaart te brengen en bij te houden kunnen we op tijd reageren met optimalisatie. Twee aparte zaken die wel feilloos moeten worden afgestemd om het maximale resultaat te creëren met je Magento webwinkel.

Bewaking & garantie

Bewaking van je contuniteit betekent dat je webwinkel altijd bereikbaar is. Als je een ervaren partner zoek dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij denken mee en kunnen jou ook garantie geven aan de hand van uitgebreide SLA overeenkomsten.

Bekijk onze Magento webshop cases

ParfumCenter screenshot

ParfumCenter

Design + Magento + Responsive
Hijsspecialist screenshot

Hijsspecialist

Design + Magento + Responsive
Total Import screenshot

Total Import

Magento