Maatwerk in het kort

Oplossingen voor jouw organisatie

Wij vragen je niet om je aan te passen aan onze manier van werken. Wanneer wij maatwerk ontwikkelen, passen wij ons aan jou aan. Jouw organisatie blijft zoals het is, maar dan efficiënter.

Overzichtelijke, duidelijke werkwijze

Om het voor jou en voor ons makkelijk te maken, werken we in verschillende fasen. In elke fase ontwikkelen we een deel van de applicatie. Zo leveren wij kwaliteit.

Iedere oplossing speciaal op maat

Wij werken voor jou en bieden jou een volledig op maat gemaakte oplossing. Hierdoor ben je uniek ten opzichte van de concurrent. Dat geeft jou weer een voorsprong.

Ik heb nog geen maatwerk oplossing

Ontwikkeling

Als je een maatwerkproject begint, moeten er veel keuzes gemaakt worden. Wij helpen je graag met het doorhakken van knopen. Je mag altijd een beroep doen op onze expertise.

Beheer

Ieder project is anders. Wij proberen alle zaken van jouw project inzichtelijk te maken, zodat je altijd weet wat de bezoekers doen en wat ze verwachten. Daar spelen wij dan op in.

Optimalisatie

Wij optimaliseren door knelpunten aan te pakken. Want voor ons is het net zo belangrijk dat jouw project goed scoort.

Ik heb een oplossing, maar geen maatwerk

Ontwikkeling

Als je een maatwerkoplossing aangepast wil hebben, is dat ook altijd mogelijk. We hebben genoeg kennis om onze weg te vinden in iedere oplossing. Wij zorgen ervoor dat jouw oplossing nog beter wordt.

Beheer

Alles heeft een houdbaarheidsdatum, ook jouw oplossing. Met goed beheer kunnen we zaken als conversie en werking van de website doorlichten en waar nodig verbeteren.

Optimalisatie

Door de jaren heen kan iedere oplossing verouderen. Gelukkig kunnen wij ieder project weer helemaal up to date maken. Met een optimalisatieslag kan je er weer een tijdje tegenaan.

Ik heb al een maatwerk oplossing

Take it to the next level

Ontwikkeling

Wij geven je graag advies en helpen je net zo lief om iedere oplossing nog beter te maken dan het al is. Onze ervaring zorgt ervoor dat we overal wel een oplossing voor hebben.

Beheer

Samen met jou kunnen we kijken hoe jouw oplossing nog makkelijker en beter kunnen beheren. Hiermee kan je de levensduur van de oplossing vergroten en is er meer ruimte om te groeien.

Optimalisatie

Het is natuurlijk altijd mogelijk om een oplossing te optimaliseren, maar is dat wel wat jouw oplossing nodig heeft? Wij nemen jouw oplossing kritisch onder de loep en geven advies of we moeten optimaliseren of misschien beter kunnen overstappen.

Bekijk onze maatwerk projecten

TicketStarter screenshot

TicketStarter

Design + Maatwerk
 screenshot

All Seasons Banden screenshot

All Seasons Banden

Design + Maatwerk