Optimalisatie voor betere conversie

Bezoekers converteren is een verhaal apart. Meer bezoeker betekent niet automatisch meer aanvragen of aankopen. Met passende klantvriendelijkheid wordt een bezoeker geholpen en ondersteund voor een aanvraag of aankoop.

Adresaanvulling

Je bezoekers helpen door ze sneller formulieren te laten invullen. Bezoekers kunnen makkelijk en alleen geldige contactgegevens opgeven op basis van postcode. Kwalitatief betere aanvragen en aankopen met de garantie voor juiste adresgegevens.

OneStepCheckout

Alle benodige gegevens voor een aankoop op één pagina. Meer gemak en overzicht voor je bezoekers. Een snellere methode om een bezoeker te converteren en tevens een verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van je webwinkel.

SSL Certificaat

Meer veiligheid creëer je met een SSL certificaat. Bescherm je pagina’s en betrouwbaarheid. SSL beveilging is een serieus signaal van meer veiligheid. Een grotere vertrouwen van bezoekers en meer bescherming tegen kwaadwillenden.

Cloudflare

Verbeter je laadtijden en realiseer wereldwijde beschikbaarheid. Cloudflare optimaliseert ook je HTML code en functioneert als een spamfilter. Een hoop werk wordt uit handen genomen van je server waardoor er tevens meer capaciteit overblijft.

Varnish

Een snellere vertoning voor bezoeker door efficiëntie. Bezoekers die identieke pagina’s bezoeken hoeven niet meer te wachten. Processen tussen server en webwinkel of website worden hergebruikt en bespaart tevens server capaciteit.