Marketing voor meer volume

Een juiste aanpak is lonend, een verkeerde creëert van marketing een zwart gat. Een juiste verhouding en keuze van marketing methodes is cruciaal voor een controleerbare campagne en budgetbewaking. Marketing is bij ons maatwerk en altijd gericht op synergie en je capaciteit om marketing te voeren voor meer volume.

Affiliate Marketing

Een no cure no pay variant op de welbekende Adwords. Betaal vergoeding per sale in plaats van per bezoekers. Onze uitgebreide kennis van affiliate zorgt voor verwerking van alle affiliate wensen voor je website of webwinkel.

E-mailmarketing

Meer herhalingsaankopen en bezoeken door het sturen van gerichte nieuwsbrieven. Breng meer informatie en overtuiging naar je doelgroep voor meer volume en conversie. Tevens wordt inzichtelijk hoe je doelgroep omgaat met je nieuwsbrieven.

Remarketing

De kracht van herhaling kan worden toegepast met de methode remarketing. Na een bezoek krijgen bezoekers nog regelmatig banners van je webwinkel of website te zien op websites die uitmaken van Google’s Display Network.

Social media koppelingen

Geef je bezoekers de opties om je producten of diensten te delen via hun social media. Of koppel je eigen social media positie aan je website of webwinkel. Met als resultaat meer mogelijkheden om bezoekers te trekken voor meer volume.

Social Media Applicaties

Social media functies inbouwen in je website of webwinkel vergroot je bereik voor meer volume. Laat je bezoekers inloggen met hun social media login gegevens in plaats van een apart account. Like & win applicaties zijn ook zeer succesvol.

Klanten recensies

Verbeter mond-op-mond reclame over je website of webwinkel. Geef bezoekers de mogelijkheid om uit te leggen wat hun ervaring is. De functie is zeer geschikt als onderbouwing en bewijs voor je geboden service en kwaliteit.