Beheer met passende controle

Beheer met controle en stuur verbeteringen en optimalisatie aan met een conversiegerichte aanpak. Alleen met passend en gericht beheer blijft je op de hoogte van alle ontwikkelingen en gegevens van je webwinkel of website.

Visual Web Optimizer

Als je zeker weten de beste keuze wilt maken in je mogelijkheden. De A/B tests laat je meten en weten welke versie, A of B het beste past bij je doelen. Beproefde methode voor het meten van conversie tussen meerdere oplossingen.

Mouseflow

Voor een duidelijk beeld hoe je bezoekers gedragen en zoeken op je webwinkel of website. Analyseer in groot detail de klik en scrol gedrag van je bezoekers.Op basis van de bevindingen kan je nu gericht optimalisatie toe passen.

Webhosting

Een goed bezoek begint met de juiste webhosting. Snelle bereikbaarheid en online beschikbaarheid bepalen ook je continuïteit. Een passende webhosting is een vereiste voor een prettige bezoek en laat een goede indruk achter voor herhaling.

Back-up

Voor de garantie dat er geen data verloren gaat bij calamiteiten om wat voor reden dan ook. Een passende backup systeem is cruciaal om verloren data tegen te gaan. Op elk moment kan bij ons de backup protocol worden uitgebreid.

Snelheidsoptimalisatie

Meer snelheid en kortere laadtijden verbeteren je conversie en volume. Traagheid, is ergernis nummer 1. Met beproefde methodes kan de snelheid worden geoptimaliseerd voor de beste prestaties. Tevens wordt het beloond met betere posities in zoekmachines.