pennenlandall

Voor Pennenland en de 9 subshops heeft HC Designs een nieuw fris ontwerp gemaakt met een helder overzicht van productcategorieën en andere onderdelen van de website. En er zit ook een fancy Windows flip-tiles effect op de home pagina.

Tussen je afspraken door of onderweg promotiemateriaal bestellen? Dat kan nu met de nieuwe heldere responsive versie van de website. Er is een speciale versie voor de iPhone en vergelijkbare smartphones en een versie voor iPads en tablets.

Magento Multishop

In plaats van losse webwinkels worden alle Pennenland winkels nu effectief centraal beheerd. De gehele multishop constructie is schaalbaar en biedt enorme flexibiliteit. Zo kunnen er eenvoudig meer webshops worden gekoppeld. Producten kunnen verdeeld worden over meerdere shops met verschillende prijzen, maar wel met 1 dezelfde voorraad.
pennenlandlogos1
3

Werken met een offerte

Elk promotiemateriaal artikel heeft eigen unieke eigenschappen. Vanwege de complexiteit en eventueel aanvullende wensen van de klant wordt elke bestelling verwerkt als een offerte aanvraag. De offerte kan vervolgens omgezet worden tot een order.

Blijvende vindbaarheid

Als één van de eerste partijen die begon met het online verkopen van promotiemateriaal, is Pennenland een grote speler in deze branche. De voormalige websites waren verouderd, maar hadden sterke posities in de Google zoekmachine. Belangrijk was dat deze posities behouden blijven en op termijn beter worden.

HC Designs heeft alle oude URL’s middels een 301 redirect doorgestuurd naar dezelfde pagina, maar met een andere URL op de nieuwe website. En met deze nieuwe website en de geïmplementeerde SEO technieken is deze website klaar voor nog betere posities en meer bezoekers.

Schermafbeelding 2014-11-18 om 15.51.06

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Pennenland screenshot

Pennenland

Design + Magento + Responsive
ParfumCenter screenshot

ParfumCenter

Design + Magento + Responsive
Axonmedchem screenshot

Axonmedchem

Design + Magento