Dé partij voor luxe merken

De website van Holland Trading Group hebben we volledig op maat gemaakt. We hebben de website zelf ontworpen en daarna ontwikkeld op ons eigen framework met ons eigen CMS imporo. Hierdoor heeft de website oneindig veel mogelijkheden.
imachtg
world2

Verschillende talen

Holland Trading Group is internationaal actief en dat moest ook terug komen in de website. Daarom is de beschikbaar in meerdere talen. Zelfs Russich en Chinees behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor kunnen ze alle klanten en potentiële klanten in hun eigen taal te woord staan.

Ook voor dochterondernemingen

De websites van de dochterondernemingen van Holland Trading Group draaien vanuit hetzelfde systeem. Hierdoor hebben ze een compleet beheer over alle websites vanuit één enkel overzichtelijk systeem.

macbook-htg
vacature2

Overzichtelijke vacatures

Een onderneming als Holland Trading Group is natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Om dit mogelijk te maken hebben we de mogelijkheid gemaakt om vacatures op de website te plaatsen. Voor bezoekers en potentiele werknemers is er ook nog meteen de mogelijkheid om te solliciteren op al deze vacatures.

Bekijk onze andere cases

Filters weergeven
Pennenland screenshot

Pennenland

Design + Magento + Responsive
ParfumCenter screenshot

ParfumCenter

Design + Magento + Responsive
Axonmedchem screenshot

Axonmedchem

Design + Magento