Magento webshop ontwikkeling Groningen

magento_screenshots

Magento in het kort

Zonder te zoeken snel het juiste product

Niemand houdt van zoeken op een website. Gebruik je Magento, dan is zoeken door de webwinkel ook niet meer nodig. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker niet meer dan 3 kliks nodig heeft om een product te bestellen.

Online verkoop voor een bredere doelgroep

De wereld van online verkopen is een belangrijke wereld. Er is geen betere manier om een bredere doelgroep te bereiken. Onze webshops zijn standaard voorzien van SEO, waardoor je snel nieuwe klanten kan aantrekken.

Volledige controle over jouw online verkopen

Geen enkel systeem is zo overzichtelijk als Magento. Je ziet in één oogopslag alles wat belangrijk is en kan makkelijk inspringen op de behoeften van je klant. Ook meerdere webwinkels beheren is geen probleem.

Ik heb nog geen webshop

Ontwikkeling

Voordat je met een Magento webshop begint, zijn er veel keuzes te maken. Maar waar moet je nou eigenlijk beginnen? Kom eens langs voor een kop koffie of thee en wij helpen jou gelijk op weg.

Beheer

Ben je eenmaal op weg, moet de webshop natuurlijk ook blijven draaien en nieuwe klanten aantrekken. Gebruik je Magento, dan heb je alle tools voorhanden om de webshop succesvol te maken.

Optimalisatie

Magento is standaard een zwaar platform. Wij bieden standaard de beste optimalisatie voor jouw beginnende webwinkel. Hierdoor is de webshop altijd bereikbaar en kunnen jouw klanten snel en plezierig shoppen.

Ik heb een webshop, maar geen Magento

Ontwikkeling

Wij maken het overstappen zo makkelijk mogelijk voor je. Jouw nieuwe website wordt beter en sneller.

Beheer

Magento laat je standaard alle klanten, producten en orders beheren, maar iedere andere vorm van beheer is ook mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld Magento koppelen met het voorraadbeheer in jouw magazijn.

Optimalisatie

Breng nog meer bezoekers naar je webwinkel door SEO en snelheidsoptimalisatie. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat meer bezoekers klanten worden.

Ik heb al een Magento webshop

Take it to the next level

Ontwikkeling

We helpen je graag om jouw webshop nog beter te maken. Want zeg nou eerlijk, een webwinkel is nooit echt af. Alle mogelijke verbeteringen kunnen we voor jou realiseren. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

Beheer

Geen zin meer om de hele dag te besteden aan het beheren van content? Wij kunnen goede oplossingen bieden om het beheer van jouw Magento webwinkel gemakkelijker en sneller te maken.

Optimalisatie

Een hoge conversieratio en goede bezoekersaantallen klinken als een uitdaging. Onze aanpak zorgt ervoor dat de conversie stijgt, meer nieuwe bezoekers op de webshop komen en terugkomen en klanten worden.

Bekijk onze Magento webshop cases

ParfumCenter screenshot

ParfumCenter

Design + Magento + Responsive
Hijsspecialist screenshot

Hijsspecialist

Design + Magento + Responsive
Total Import screenshot

Total Import

Magento