Magento is de open-source oplossing voor e-commerce. Zoek je een professionele shop die voldoet aan alle eisen van de markt? Dit is dan wat je zoekt. HC Designs is gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van Magento webshops.
Zoek je een specifieke oplossing of een koppeling met een backoffice systeem? Of misschien wil je een platform of intranet ontwikkelen. HC Designs kan al je wensen concretiseren en de best mogelijke oplossing voordragen.
Technieken en diensten om je conversie te verbeteren. Houd bezoekers op de site en converteer meer door beproefde methoden.
Effectief uw doelgroep bereiken met als resultaat meer volume. Naast zoekmachines zijn er nog tal van andere methoden om meer bezoekers te realiseren.
De knooppunten op het internet. Zoekmachines hebben veel invloed en een betere positie staat gelijk aan meer vertoning dus meer bezoekers en grotere volume.
Als je wil weten wat je optimalisatie en markting voor resultaten boeken heb je goed beheer nodig. Niet alleen voor inzicht maar ook voor sturing.
Een moderne look & feel is volume en conversieverhogend. Creëer op grafisch gebied een voorsprong op je concurrenten met de hulp van onze gespecialiseerde ontwerpers.